Whatsapp: 0031628530061

Home » Waar

Waar

Over de hele wereld

Mexperience haar thuisbasis was Groningen en dat is nog steeds on thuis. In 2015 zijn we vertrokken voor een lange wereldreis per zeilboot (www.bolle56.nl) en vandaaruit werken we voor Nederlandse en soms ook buitenlandse opdrachtgevers. Zo gaven we onderweg trainingen klantvriendelijkheid, coachten we bedrijven op omgaan met klachten. Ook bedachten we voor diverse coaches, trainers, managers creatieve en constructieve oplossingen voor problemen waar ze tegenaan liepen.

Welke zaken kunnen we zoal oppakken nu we onderweg zijn? Heel veel, is het eenvoudige antwoord. Juist vanuit die creativiteit waar Mexperience om bekend staat is er altijd een manier te vinden om met elkaar aan de slag te gaan. Het liefst voeren we natuurlijk projecten in de omgeving uit waar we ons bevinden maar reizen is ook geen enkel probleem en over de kosten hiervoor worden we het ook eens.

Heb je hierover een vraag of heb je een idee om ons in te zetten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Comments are closed.

Shop Sluiten